logo skoleni-kurzy

OSOBNÍ TRENÉR KONDICNÍHO POSILOVÁN


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Program ÚSPĚŠNÝ KOUČ - Centrum systemiky a NLP s.r.o.
9 měsíců, které vám pomohou k finanční, časové a osobní svobodě: Ovládněte umění koučování a rozjeďte vlastní byznys! Komplexní on-line program pro začínající i pokročilé kouče, který vás vybaví všemi potřebnými znalostmi a dovednostmi pro úspěch v koučování i rozjezd svého podnikání.

^

 

 

OSOBNÍ TRENÉR KONDICNÍHO POSILOVÁN

Viz také následující kurzy :
  • LinkedIn jako výkonný nástroj pro osobní branding a získávání zákazníků LinkedIn as a powerful tool for personal branding and customer acquisitionPodrobnosti
  • OBSLUHA OSOBNÍHO POČÍTAČEPodrobnosti
  • Emoční inteligence a její využití v profesním a osobním životěPodrobnosti
  • Emoční inteligence a její využití v profesním a osobním životěPodrobnosti
  • 8 disciplín osobní produktivity - Dvoudenní školení funkčních návyků pro dlouhodobé výsledky v práci i mimo niPodrobnosti


Osobní trenér kondičního posilování
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Re: Dotaz ke kurzu: Osobni trener kondicniho posilovani
- komentář #8615 ze dne: 2015-02-17 20:25:17 (-> 8614)
  • Dobrý den, ano můžete..... - S přáním hezkého dne, Mgr. David Jůza Trenérská škola Petra StachaOdkaz(y): Osobní trenér kondičního posilování


Dotaz ke kurzu: Osobni trener kondicniho posilovani
- komentář #8614 ze dne: 2015-02-17 16:17:09
  • mam dotaz zda je nutné středoškolské vzdělání pokud se chci přihlásit do kurzu děkuji za odpověd Vaniš František





-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Osobní trenér kondičního posilování

Nudí vás vaše stávající zaměstnání a chtěli byste změnu? Chcete, aby se vaše práce zároveň stala i vaším koníčkem? Staňte se osobním trenérem kondičního posilování! Nabízíme školící program Osobní trenér kondičního posilování, který není akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy České republiky.

... Zpět ke kurzu  -> Osobní trenér kondičního posilování



Trenérská škola Petra Stacha, mistra Evropy v kulturistice

Petr Stach v současné době vede trenérskou školu, akreditované zařízení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č. j.: 18 409-08-24-652 ze dne 26. 9. 2008. Trenérská škola Petra Stacha, mistra Evropy, nabízí vyškolení pro kvalifikace:
  • INSTRUKTOR FITCENTRA
  • TRENÉR KULTURISTIKY
  • OSOBNÍ TRENÉR KONDIČNÍHO POSILOVÁNÍ
  • CVIČITEL ZDRAVOTNÍ TĚLESNÉ VÝCHOVY

Po úspěšném absolvování kurzu získáte certifikát akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR s celostátní platností, certifikát vzhledem k anglickému podtextu je uznávaný po celém světě.
Získané znalosti a zkušenosti mohou být uplatněny v profesionální práci sportovního maséra, trenéra ve fitness centrech, hotelových zařízeních pro sport, ve zdravotní a rekondiční oblasti.

Díky dvaceti letům zkušeností a praxe je Trenérská škola Petra Stacha největším a zároveň nejodbornějším školícím zařízením v České republice. Za dobu svého působení zde bylo vyškoleno přes 3000 trenérů a instruktorů.

Jsme nejdéle fungující první soukromou Trenérskou školou v ČR, která byla otevřena v roce 1991 na základě akreditace MŠMT České republiky. Škola vznikla především na základě praktických zkušeností a znalostí v oboru kulturistiky a fitness získaných postupně v letech 1973 až po současnost, jak u nás tak v zahraničí [USA, Kanada, Belgie, Švýcarsko...]

Naši absolventi po velmi náročném studiu, které je uznáváno v celém světě jsou vyhledáváni jako vysoce kvalitní odborníci v oboru kulturistiky a fitness v domácích i zahraničních fitcentrech. Mnozí z nich působí jako odborní lektoři v jiných školících střediscích

Řada našich absolventů pracuje na velkých zaoceánských lodích jako trenéři, vedou a řídí treninkový proces v prestižních zahraničních fitcentrech [USA, Austrálie, Nový Zéland, Kanada, Velká Británie, Rakousko, Švýcarsko, Belgie, Německo a dalších]

Vyškolili jsme řadu majitelů českých i zahraničních fitcenter.

Za více než 24 let působení bylo Trenérskou školou vyškoleno přes 5000 trenérů a fitness instruktorů a dalších 1500 cvičitelů zdravotní tělesné výchovy, sportovních masérů a výživových poradců.

V Trenérské škole Petra Stacha byla vyškolena celá řada velmi úspěšných sportovců, mezi korunované mistry a mistryně světa patří: Petr Jánský [aerobic], Jindřich Michálek, Lukáš Osladil, Lukáš Topinka, Ing. Peter Tatarka, Petr Weinlich, Jaromír Luc, Ivan Šlehobr [atletika], Vlasta Gruberová, Jitka Papežová, Jana Stockelová, Veronika Gáfová, Iva Straková, Jarmila Klimešová. Skvělého úspěchu dosáhl také Jiří Schäfer, který získal titul mistr ČR a třetí místo na ME 2013.


Trenérská škola Petra Stacha, mistra Evropy v kulturistice

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: AutoCAD pokročilý v dubnu 2024 - Kolín
^